De 5 must-haves voor je thuiswerkplek

door | jul 17, 2022 | Artikel, Gepubliceerd, Productiviteit, Werk | 0 Reacties

Na 2 jaar experimenteren is mijn thuiswerkplek inmiddels dik in orde. Een ergonomische bureaustoel en muis spreken natuurlijk voor zich. En ook een tweede beeldscherm is voor de meesten van ons geen overbodige luxe. Maar kan het nóg beter? Absoluut!

Deze 5 upgrades maken mijn werkdag nog iets prettiger. En nee, ik ontvang geen commissie als je op de links klikt 🙂

 

Noise cancelling hoofdtelefoon

Sony WH-XB910N
Als ik mijn LinkedIn-feed mag geloven, wordt de kantoortuin alleen gemist door managers die er voor de pandemie ook al nooit zaten. Maar jee, in een woonwijk gebeurt ook veel. Schoolgaande kinderen, die gepensioneerde buurman die iets te trigger happy is met zijn bladblazer. Oh ja, en colporteurs doen ook al niet aan thuiswerken! Eén druk op de knop en de buitenwereld bestaat niet meer.
Sony WH-XB910N, €119.-

 

Ringlampje

Shutterlight ringlamp
Want een videocall wordt een stuk gezelliger als je collega’s je daadwerkelijk kunnen zien. Een ringlampje van 4 of 6 inch klem je zo op je laptop. Met een aparte afstandsbediening stel je vervolgens de lichtsterkte en -warmte in. Kleine moeite, groots resultaat!
Shutterlight ringlamp – vanaf €24.99

 

PatBoard

PatBoard
Niets ten nadele van Jira of Trello. Maar ga je toch het lekkerst op een fysiek scrumbord? Verruil dan je stapel post-its voor een duurzaam PatBoard – compleet met herbruikbare tickets.
Magnetisch PatBoard en afwasbare taakkaarten, vanaf €19.95

 

Laptopstandaard

Douxe Laptopstandaard 17 inch
Doen, hoor. De fysio heeft het druk genoeg met je collega’s die de afgelopen 2 jaar aan de keukentafel hebben gezeten. Ga voor een lichtgewicht exemplaar met open achterkant. Zo blijft je laptop koel terwijl jij je meters maakt.
Douxe Laptopstandaard 17 inch, €21.95

 

Pulsio Air massage gun

Pulsio Air massage gun
Ook de wachtlijst van je massagetherapeut is bijna net zo lang als die van de GGZ. Na een dag typen en redigeren is zo’n massage gun een verrassend effectief cadeautje. Na een ochtendje in de sportschool trouwens ook!
Pulsio Air Massage Gun, €79.99

 

🙋 Welk accessoire of gadget maakt jouw thuiswerkplek nog net iets fijner?

0 reacties

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *